Eкипът на Сенсата Технолоджис в Пловдив започна поредица от инициативи, свързани

...
</TD
>Eкипът на Сенсата Технолоджис в Пловдив започна поредица от инициативи, свързани
Коментари Харесай

Зелена акция в Тракия

" Eкипът на " Сенсата Технолоджис " в Пловдив стартира поредност от начинания, свързани с облагородяване и възстановяване на средата около индустриалния си център, както и в региона на жилищен комплекс " Тракия “ в града.

Нови 50 дръвчета чинар засадиха чиновниците в свободните площи зад блок 126 и пред блок 132, до новостроящата се детска градина, както и 30 амброви дръвчета в региона към завода, наоколо до града. Зелената акция в Пловдив се реализира в съдействие с Район " Тракия “. По време на засаждането в региона се срещнаха чиновници на Сенсата Технолоджис, дружно с генералния управител на компанията Томи Вер Елст и кметът на регион " Тракия “ с част от неговия екип.  

Като последваща стъпка през април предстои поставяне на пейки и разчистване на парка около паметника на Хан Крум в същия регион. 

" Сенсата " в Пловдив има обичаи в организирането на зелени акции за подкрепяне на устойчивото и екологично развиване на своята общественост. Поводът е рожденият ден на индустриалната локация в Пловдив, която през април 2016 година отвори порти, а през днешния ден, дружно с екипа в другите две местоположения - в Ботевград и София - съставлява най-големият шеф у нас в региона на индустриалните технологии и автомобилостроенето. Всяка пролет екипът на компанията засажда дръвчета, като броят им пораства дружно с годините на устойчивото развиване на компанията в България. “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР